zaterdag 3 december 2011

damesdag

Afgelopen maandag hadden we weer Damesdag. Van 1 van de dames krijg ik steeds spulletjes, daarom heb ik voor haar dit boekje gemaakt. Het is eigenlijk weer Sew Wild, maar je durft toch steeds beter allerlei gekke stoffen en stiksels bij elkaar te doen. Deze keer zelfs met gehaakte bloem.Een van de dames heeft een grote gehaakte bloem op als broche, heel anders als de mijne, maar de wol en het speelse vind ik van deze heel mooi.
Het begon allemaal met een lap stof die 1 van de dames mee had genomen, die werd verdeeld in 6 stukken en opgespannen op een schildersdoek.


Nou echt mooie stof is dit toch niet.


Toen mochten we gaan schilderen, de bedoeling was om gedeelten van de stof zichtbaar te houden en andere gedeelten over te schilderen, hierboven ben ik geconcentreerd aan het schilderen. Onze stof was echter zo erg dat bij niemand nog iets in zicht was, behalve het bloempatroon, We hebben het bruine eerst weggerold met een lichte kleur en toen zagen we toch de bloemen nog.

 Dina is onze Gastvrouw, met een hoofdletter, ze heeft ons zo perfect verzorgd. alles was zo lekker en de workshop zo goed voorbereid. Dina Heel Heel erg bedankt.

Dit is een beginfase.


Dit is een begin van mij.


Dit is een begin fase van ons allemaal.


Deze 2 foto`s zijn in een verder stadium.
Het is een techniek die vraagt om meer.


Het was een zeer geslaagde dag waarin ieder van lekker rustig is bezig geweest onder het motto,
HET HOEFT NIKS TE WORDEN.

1 opmerking:

  1. Zijn jullie met stencils aan het werken? Of beschilder je de stof? Het ziet er heel mooi uit! En meteen ook weer een beeldige boekomslag erbij. Top!

    BeantwoordenVerwijderen