zondag 22 juli 2012

leuke drukke week


Mijn atelier was een puinhoop, overal losse dingen, bakjes, flessen, doosjes en wat dies meer zij.
Hoe dit op te lossen, het ging vooral om kralen, garen, diverse kleine dingen en natuurlijk de papieren  zelfgemaakte kralen.
Dus op internet gezocht naar een kralen opberg systeem, maar dat is allemaal plastic en leek toch ook niet erg praktisch.

Tot het moment dat ik dit zag ! meteen helemaal verkocht. Een oude letterkast met maar liefst 14 grote laden met in iedere la meer dan 100 vakjes en 14 kleine lades zonder vakjes.
We moesten er wel ver voor rijden maar het was de rit dubbel en dwars waard.
 En maandag avond stond kast schoon en wel op zijn plaats, het opruim feest kon beginnen.


Van s'morgens vroeg tot 's avonds laat in de weer met alle bakjes, doosjes en flessen, ook alle kettingen die overal hingen, alles zit er in. Niet te vergeten alle papieren kralen, die kregen een ereplaats in de bovenste la.
Wat veel he, heb je helemaal geen erg in als het overal rond zwerft.


 Het is echt genieten, ik ben er zo blij mee.


Is het geen plaatje.

2 opmerkingen:

  1. Wat een schitterende koop heb je gedaan! En wat ziet het er prachtig uit, alles zo mooi op kleur... Wat zul je genieten als je een lade opentrekt. En alles weer eens door de handen gehad, je weet nu weer precies wat je allemaal hebt. Prachtig!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een geweldige kast heb je gekocht! Wat heerlijk dat je alles zo netjes nu hebt kunnen opruimen en wat is het overzichtelijk nu!

    BeantwoordenVerwijderen